Twist Rullgardin

Bor du i Kalmar och söker Twist rullgardiner till ett unikt fönster?

Twist rullgardin består av två vävar som på ett effektfullt sätt går omlott med omväxlande transparenta och täta delar. Genom att placera väven i olika lägen kan du på ett enkelt sätt styra hur mycket ljusinsläpp du vill ha i rummet och hur mycket insynsskydd du önskar. Gardinen är smidig att justera och du hittar snabbt en exakt position för en optimal känsla i rummet. Den stilrena och moderna gardinen kan enkelt kombineras med olika inredningsstilar och passar perfekt att användas både i privata hem och på arbetsplatser.

Med en Twist rullgardin från Markisservis Kalmar tar du på ett elegant sätt kontroll över ljusinsläpp och avskildhet. Du väljer om du vill ha gardinen öppen, halvt öppen, stängd eller något mitt emellan. Twist rullgardin finns i olika vävar och färger och vi anpassar gardinen efter dina önskemål och efter fönstrets form och storlek. Twist rullgardin kan monteras både i stora fönster och i små fönster. De distinkta ränderna i gardinen ger rummet en snygg, flexibel och praktisk inredningsdetalj. 

Markisservis Kalmar ger gärna råd och tips om vilket sol- och insynsskydd som skulle passa bäst i dina fönster och självklart hjälper vi till med montering också om du önskar. Produkter i hög kvalitet till rätt pris och med snabb service är en självklarhet för oss. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd