Rulljalusi / Rullgaller

Söker du efter ett robust rullgaller till dina lokaler?

En rulljalusi och ett rullgaller från Markisservice Kalmar är en robust och pålitlig produkt som skyddar och håller inbrottstjuvar borta. Du rullar enkelt upp jalusin eller gallret när du ska öppna verksamheten och rullar sedan ner den igen när det är dags att stänga. Du förlorar varken golv- eller takyta med en rulljalusi eller ett rullgaller. Alla rulljalusier och rullgaller som du hittar här ger ett gott inbrottsskydd och en jalusi förhindrar även insyn i lokalen. Vilket du väljer beror helt enkelt på om du vill kunna exponera varor eller något annat även när skyddet är nerdraget eller om du vill täcka och dölja öppningen helt och hållet.

För att rulljalusin och rullgallret ska vara så effektivt som möjligt anpassas konstruktionen efter fastigheten och dina önskemål och behov. Markisservice Kalmar erbjuder lösningar för både små och stora dörrar och öppningar och våra rulljalusi- och rullgallerkonstruktioner passar till exempel butiker, gallerior, restauranger, kontor, industrilokaler och nattöppna serviceluckor. Användningsområdena för en rulljalusi eller ett rullgaller stannar dock inte där. De kan till exempel också användas som invändiga avskärmningar och med vårt stora sortiment kan du enkelt hitta en produkt som passar perfekt tillsammans med din inredning. Rullportar används också i industrilokaler och garage och anpassas då efter verksamhetens förutsättningar.

Kontakta oss på Markisservice Kalmar om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med en effektiv och snygg rulljalusi- eller rullgallerlösning. Håller du till i närheten av Kalmar eller på Öland kommer vi gärna ut till din verksamhet och tillsammans diskuterar vi fram ett förslag som passar just dig och din arbetsplats.

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd