Restaurangmarkis

Söker du efter restaurangmarkis i Kalmar eller på Öland?

Driver du en restaurang med uteservering vet du hur viktigt det är att ha en snygg, stabil och funktionell restaurangmarkis. Markisen skyddar dina gäster från starkt solljus på sommaren och ger dem en bekväm och behaglig upplevelse. En markis skyddar även mot regn, väta och vind. Det är dock viktigt att hålla koll på hur mycket belastning markisen tål. Restaurangmarkiser klarar vanligtvis både kraftig blåst och regnskurar men om det blir riktigt hårt väder kan det vara läge att ta in dem. Kontakta Markisservice Kalmar om du vill ha råd och tips på vilken restaurangmarkis som passar din verksamhet bäst. De markiser som du hittar här kan naturligtvis även användas på bland annat caféer och hotell.

Restaurangmarkiser finns i olika modeller, storlekar, material och färger. Det som skiljer en restaurangmarkis från en markis till en privat bostad är att den ska täcka en stor yta och att det därför är extra viktigt att den är stabil och hållbar. Dessutom ska den vara snygg och passa in med husets exteriör och verksamhetens inredning. Det är också viktigt att den är enkel att manövrera. 

Med en restaurangmarkis kan du ofta skapa nya sittplatser på din uteservering vilket ökar dina intäkter och dessutom förlänger du sommarsäsongen med några veckor. Med lite extra värme och belysning kan uteserveringen användas både på våren och långt in på hösten. 

Vill du veta mer om våra restaurangmarkiser? Välkommen att kontakta Markisservice Kalmar för mer information! 

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd