Lamellgardiner

Bor du i Kalmar och letar efter lamellgardiner?

Lamellgardiner ger en perfekt kombination mellan stilren elegans och god funktionalitet. Till skillnad från vanliga persienner med horisontella lameller har lamellgardiner sina lameller vertikalt. Det ger ett snyggt och modernt uttryck i rummet och genom att vinkla lamellerna får du ett smart och praktiskt insynsskydd och kan samtidigt styra hur mycket ljusinsläpp du vill ha. Lamellgardiner passar särskilt bra i villor med stora fönsterpartier och i uterum men blir också en snygg och praktisk detalj på en arbetsplats, till exempel i ett mötesrum med glasväggar. En lamellgardin kan även fungera som en rumsavdelare.

Här på Markisservice Kalmar finns moderna och prisvärda lamellgardiner i olika storlekar och färger. Du väljer enkelt gardiner som passar tillsammans med din inredningsstil och rummets övriga färger. Det finns även lamellgardiner med mörkläggande egenskaper. En stor fördel med lamellgardiner är att de inte blir lika dammiga som vågräta persienner och ofta räcker det med att du försiktigt rengör dem vartannat eller var tredje år.

Kontakta Markisservice Kalmar när du letar efter trendiga lamellgardiner till dina fönster eller ditt uterum. Vi hjälper gärna till och svarar på dina frågor och ger tips och råd när du ska välja gardiner. Vi specialanpassar gardinerna efter dina anvisningar så att de passar perfekt hemma hos dig eller på din arbetsplats. Bor du i eller runt Kalmar kommer vi gärna på hembesök och kan även hjälpa till med montering.

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd