Fasta skärmar

Söker du efter fasta skärmar till din byggnad på Öland eller i Kalmar?

Fasta skärmar är ett hållbart och funktionellt solskydd som monteras på fastighetens fasad. De ger en effektiv skuggning, ett behagligt inomhusklimat och kan även hjälpa till att sänka energiförbrukningen. Skärmarna består av stadiga och underhållsfria lameller och är en kostnadseffektiv och stilren konstruktion för bland annat industrilokaler, kontor, sjukhus, skolor och olika offentliga byggnader. Solskärmar kan även användas som fasad- och ventilationsgaller eller för att dölja och täcka över till exempel ventilationsaggregat på fasad och tak. 

Markisservice Kalmar erbjuder stabila fasta solskärmar i hög kvalitet som kan monteras på både nyproducerade och befintliga byggnader. Skärmarna finns i olika modeller och storlekar och vilka du ska välja beror på byggnadens karaktär, vilket väderstreck de ska vara vända mot och fönsterhöjden. Skärmarna ska naturligtvis också passa in med fastighetens exteriör och kan monteras på olika sätt: horisontellt, vertikalt eller lutande i en vinkel. Vi måttanpassar skärmarna efter fastigheten och efter dina önskemål. De fasta skärmar som du hittar här på Markisservice Kalmar är tillverkade i material som klarar vårt nordiska klimat och de är också helt underhållsfria. 

Funderar du på att montera fasta skärmar på din fastighet? Låt oss hjälpa till! Vi har lång erfarenhet av sol- och insynsskydd och kan bistå med allt från projektering till montering. Vi erbjuder en komplett och prisvärd lösning på solavskärmningar och fasadgaller. Välkommen att kontakta Markisservice Kalmar!

fast skärm

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd