Screenmarkis

Söker du en screenmarkis till din fasad?

Markservice Kalmar säljer och monterar screenmarkiser i Kalmar med omnejd. Söker du en screenmarkis eller kanske en rullgardin till sommarhuset på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Screenmarkis är en utvändig markis gjord av väv eller akryl. Markisen monteras nära fönster eller fasaden och gallrar bort infallande sidoljus. Detta är ett utmärkt alternativ där du skapar ett naturligt ljus i dina lokaler och undviker samtidigt inströmmande solljus. Du kan själv välja en markis som manövreras med motor, vev eller band. Söker du en screenmarkis eller rullgardin och bor i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!
Screenmarkiser och rullgardiner finns i flera olika modeller. Markisen tillverkas i olika färger och varianter. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Screenmarkiser och rullgardiner är endast ett par varianter av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd till en uteplats, uteservering, hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Tillverkning och montering av screenmarkiser och rullgardiner

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av rullgardiner och screnmarkiser nära till hands!

Vi monterar screenmarkiser och rullgardiner både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Markservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

Kontakta oss på Markservice Kalmar så tar vi fram förslag på en screenmarkis eller rullgardiner som passar just dig. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gladeligen på dina frågor!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd