Duette

Bor du i Kalmar och söker Duette till ditt fönster?

Markisservice Kalmar säljer och monterar duette plissegardiner i Kalmar med omnejd. Söker du en duette till huset på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Duette plissegardiner är en veckad tyggardin som har en unik uppbyggnad av två lager väv. Gardinen passar i alla rum och är ett bra val om du vill anpassa insynen till ett rum. Söker du en duette och bor i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Duette plissegardiner finns i flera olika modeller och färger. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Duette plissegardiner är endast en variant av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

Tillverkning av en duette

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av duette plissegardiner nära till hands!

 

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd