Fasadpersienner

Söker du efter fasadpersienner till dina fönster?

En fasadpersienn är en effektiv solavskärmning och ett smart insynsskydd på samma gång. Med fasadpersiennen kan du bestämma hur mycket solljus du vill släppa in i rummet. Fasaspersiennen hjälper även till att hålla en sval och skön inomhustemperatur vilket kan vara skönt speciellt under varma och soliga dagar, särskilt om rummet vetter mot öst eller syd. Du kan med andra ord hålla nere energiförbrukningen och få en behaglig och jämn inomhusmiljö med en fasadpersienn genom att styra insläppet av ljus och värme. 

Fasadpersiennen fungerar precis som en persienn för inomhusbruk och har vågräta lameller som kan vinklas på olika sätt för att reglera solljuset i rummet och styra hur mycket insyn du önskar. Skillnaden mellan en persienn som du har inne i ett rum och en fasadpersienn är att fasadpersiennen har en mycket stabil konstruktion och är tillverkad av material som klarar både väder och vind. 

Fasadpersienner finns i en mängd olika utföranden och färger, både till små och stora fönster. Vi måttanpassar persiennen efter ditt fönster så att du en perfekt och skräddarsydd lösning. Det är också viktigt att fasadpersiennerna passar med husets karaktär och fasad. Fasadpersiennen ska alltså både ha god funktionalitet och en god design.

Välkommen att kontakta Markisservice Kalmar så berättar vi mer. Vi erbjuder fasadpersienner till bland annat privata bostäder, kontorsbyggnader, butiker och restauranger.

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd