Hissgardiner

Bor du i Kalmar och söker hissgardiner till dina fönster?

Markisservice Kalmar säljer och monterar hissgardiner i Kalmar med omnejd. Söker du hissgardiner till huset eller företaget på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Hissgardiner är ett bra alternativ om du vill anpassa insynen och skydda mot solen. Gardinen passar bra i alla typer av rum och finns i flera olika varianter. Söker du hissgardiner och bor i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Hissgardiner finns i flera olika modeller och färger. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Hissgardiner är endast en variant av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Tillverkning och montering av hissgardiner

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av hissgardiner nära till hands där vi såklart också monterar dessa direkt utifrån dina önskemål.

Markisservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gladeligen på dina frågor!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd