Hissgardiner

 

Markisservice Kalmar säljer och monterar hissgardiner i Kalmar med omnejd. Söker du hissgardiner till huset eller företaget på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Hissgardiner är ett bra alternativ om du vill anpassa insynen och skydda mot solen. Gardinen passar bra i alla typer av rum och finns i flera olika varianter. Söker du hissgardiner och bor i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Hissgardiner finns i flera olika modeller och färger. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Hissgardiner är endast en variant av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Så här går det till

 

Kontakt

Efter du kontaktat oss skräddarsyr vi ett upplägg med en hissgardin som passar just ditt hus eller kontor. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi ett besök där vi tittar på ett upplägg som passar just din lokal.

Tillverkning av hissgardiner

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av hissgardiner nära till hands!

Montering

Vi monterar hissgardiner både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Markisservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

 

Kort om oss

  • Mångårig erfarenhet inom markinstallation.
  • Höga ambitioner kring att få nöjda kunder.
  • Egen tillverkning av produkter.
  • Vi förser Kalmar med omnejd med markiser av hög kvalitet.

 

Kontakta oss på Markisservice Kalmar så tar vi fram förslag på hissgardiner som passar just din lokal. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!