Insektsnät

 

Markisservice Kalmar säljer och monterar insektsnät i Kalmar med omnejd. Söker du insektsnät till sommarhuset på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Insektsnät är en perfekt lösning om du vill slippa flugor, myggor och getingar under sommaren. Näten finns anpassade till fönster, dörrar och uterum. Söker du ett insektsnät och har huset beläget i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

 

Insektsnätet finns i flera olika modeller och färger. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem.

Kombinera ditt insektsnät med ett passande solskydd. Det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning. Söker du solskydd hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Så här går det till

 

Kontakt

Efter du kontaktat oss skräddarsyr vi ett upplägg med insektsnät som passar just ditt hus. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi ett besök där vi tittar på ett upplägg som passar just dig.

Tillverkning av insektsnät

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Finns ditt hus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av insektsnät och persienner nära till hands!

Montering

Vi monterar insektsnät både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Markisservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

 

Kort om oss

  • Mångårig erfarenhet inom markinstallation.
  • Höga ambitioner kring att få nöjda kunder.
  • Egen tillverkning av produkter.
  • Vi förser Kalmar med omnejd med markiser av hög kvalitet.

 

Kontakta oss på Markisservice Kalmar så tar vi fram förslag på ett insektsnät som passar just ditt hus. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!