Insektsnät

Bor du i Kalmar och söker insektsnät till dina fönster?

Markisservice Kalmar säljer och monterar insektsnät i Kalmar med omnejd. Söker du insektsnät till sommarhuset på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Insektsnät är en perfekt lösning om du vill slippa flugor, myggor och getingar under sommaren. Näten finns anpassade till fönster, dörrar och uterum. Söker du ett insektsnät och har huset beläget i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Insektsnätet finns i flera olika modeller och färger. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem.

Kombinera ditt insektsnät med ett passande solskydd. Det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning. Söker du solskydd hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Tillverkning och montering av insektsnät

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Finns ditt hus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av insektsnät och persienner nära till hands!

Vi monterar insektsnät både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gladeligen på dina frågor!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd