Pooltak

Bor du i Kalmar eller på Öland och söker efter ett pooltak?

Att ha en egen pool i trädgården är en dröm för många och vi förstår precis varför. Först och främst är det lyxigt att kunna ta ett dopp precis när man vill men miljön runt poolen är också en plats där familj och vänner kan träffa, umgås och hänga. Har du en pool behöver du även ett pooltak och det kan Markisservice Kalmar hjälpa dig med.

Ett pooltak har flera funktioner. Det förlänger badsäsongen genom att fungera som ett isolerande lock och en uppvärmningskälla. Med andra ord kan badsäsongen starta tidigt på våren och fortsätta en bra bit in på hösten. Pooltaket minskar även energiförbrukningen och vattenavdunstningen. En annan viktig funktion som pooltaket har är att det skyddar från att löv, kvistar, insekter, pollen och annat skräp landar i poolen och på så sätt kan du spara in på underhållet. Dessutom hindrar taket från att poolvattnet blandas upp med regnvatten och snö vilket kan förändra pH-värdet i poolen. Till sist har ett pooltak en viktig säkerhetsfunktion. Taket stänger obehöriga ute och hindrar till exempel barn och husdjur från att trilla i poolen när ingen vuxen finns i närheten.

Ett pooltak ska ha stabila och hållbara lösningar, vara enkel och smidig att öppna och stänga samt ha en tilltalande utformning som passar in i trädgården. Markisservice Kalmar erbjuder klassiska och moderna pooltak i robusta konstruktioner och snygga designer för pooler i olika storlekar och former. 

Varmt välkommen att kontakta oss på Markisservice Kalmar när du vill beställa ett skyddande och isolerande pooltak. Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar och kan även komma hem till dig som bor i Kalmar med omnejd för ett hembesök där vi kan rekommendera olika typer av pooltak som passar perfekt både i funktionen och designen.

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd