Persienner

Söker du efter persienner till dina fönster?

Markisservice Kalmar erbjuder ett stort sortiment av persienner i hög kvalitet, från träpersienner och aluminiumpersienner till mellanglaspersienner och 50 mm interiör-persienner. Persiennen är en riktig klassiker när du letar efter ett effektivt sol- och insynsskydd. Med hjälp av de justerbara lamellerna reglerar du nämligen enkelt hur mycket ljus och insyn du vill ha i rummet.

Persienner stänger inte bara ute solljus och nyfikna blickar, det är också en fin inredningsdetalj. Med en persienn får du helt enkelt design och funktionalitet på samma gång! Träpersienner ger rummet en varm och inbjudande känsla och är enkla att matcha med olika inredningsstilar och färger. Aluminiumpersienner är hållbara och tåliga. De passar lika bra på ett kontor som i ett vardagsrum, sovrum eller kök. Interiör-persienner är, precis som våra övriga persienner, både ett smart sol- och insynsskydd och en snygg inredningsdetalj och till sist har vi mellanglaspersiennen som är en persienn som monteras mellan glasen i ett fönster. Med en mellanglaspersienn får du en stilren persienn som inte är i vägen för blomkrukor och andra saker som du har stående på fönsterbrädan. Persiennen skyddas även från damm och smuts samt nyfikna barnhänder och husdjur.

Varmt välkommen att kontakta Markisservice Kalmar när du ska investera i nya persienner. Här hittar du ett brett urval av persienner av god kvalitet och med en snygg design. Vi tipsar gärna om vilka persienner som skulle passar bra hemma hos dig eller på din arbetsplats. Självklart måttanpassar vi persiennerna, både på bredden och på längden, efter dina fönster och kan även hjälpa till med montering.

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd