Fönstermarkiser

 

Markisservice Kalmar säljer och monterar fönstermarkiser i Kalmar med omnejd. Söker du fönstermarkis till ditt företag på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Fönstermarkiser passar perfekt till butiker, kontor, hus, hotell och restauranger. Fönstermarkis är ett perfekt val som både skyddar mot solen men som också dekorerar dina fönster. Söker du en fönstermarkis och har ditt företag beläget i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Fönstermarkiser finns i flera olika modeller och färger. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag med fönstermarkis som passar just ditt hem eller kontor.

Fönstermarkis är endast en variant av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Så här går det till

 

Kontakt

Efter du kontaktat oss skräddarsyr vi ett upplägg med en fönstermarkis som passar just din lokal. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi ett besök där vi tittar på ett upplägg med fönstermarkiser som passar just din lokal.

Tillverkning av fönstermarkis

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Finns ditt företag på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av fönstermarkis nära till hands!

Montering

Vi monterar fönstermarkis både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Markisservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

 

Kort om oss

  • Mångårig erfarenhet inom markinstallation.
  • Höga ambitioner kring att få nöjda kunder.
  • Egen tillverkning av produkter.
  • Vi förser Kalmar med omnejd med markiser av hög kvalitet.

 

Kontakta oss på Markisservice Kalmar så tar vi fram förslag på en fönstermarkis som passar just din lokal. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning med fönstermarkiser. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!