Träpersienner till sommarhuset på Öland?

Markservice Kalmar säljer och monterar träpersienner i Kalmar med omnejd. Söker du solavskärmning till sommarhuset på Öland eller företaget? Då har du hamnat helt rätt!

Skräddarsydda träpersienner
Träpersienner finns i olika modeller med olika avstånd mellan lamellerna. Persiennerna tillverkas i olika färger och varianter. Kännetecknande ger träpersienner ett varmt och inbjudande intryck. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

 

Markiser och persienner

Markiser och persienner är endast ett par varianter av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd till en uteplats, uteservering, hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Så här går det till

Efter du kontaktat oss skräddarsyr vi ett upplägg med träpersienner som passar just ditt hus eller kontor. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi ett besök där vi tittar på ett upplägg som passar just din lokal.

 

Tillverkning av träpersienner

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av träpersienner nära till hands!

 

Montering

Vi monterar träpersienner både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

 

Markservice Kalmar

Markservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

 

Kort om oss

  • Mångårig erfarenhet inom markinstallation.
  • Höga ambitioner kring att få nöjda kunder.
  • Egen tillverkning av produkter.
  • Vi förser Kalmar med omnejd med markiser av hög kvalitet.

 

Kontakta oss på Markservice Kalmar så tar vi fram förslag på träpersienner som passar just dig. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!