Träpersienner

Träpersienner till sommarhuset på Öland?

Träpersienner kombinerar design och funktion på allra bästa sätt. Väljer du att sätta träpersienner i dina fönster får du ett hållbart och effektivt sol- och insynsskydd som samtidigt också skapar en inbjudande och varm atmosfär i rummet. Genom att vinkla trälamellerna i persiennen får du en flexibel solavskärmning och kan snabbt och enkelt styra hur mycket insyn du vill ha mot obehöriga blickar utifrån och genom att välja olika nyanser på lamellerna kan du matcha persiennen med rummets övriga inredning. Träpersiennen blir på så sätt en enhetlig del av rummet och kan, om du önskar, ersätta andra gardiner. Träpersienner är med andra ord enkla att matcha med olika inredningsstilar och kan placeras i alla hemmets rum, från sovrum och vardagsrum till kök och badrum, och passar också mycket bra att montera på arbetsplatser och kontor.

Träpersienner finns i många olika utföranden, längder och bredder. Bredare lameller passar bra till större fönster medan lite mindre lamellbredd lämpar sig väl till mindre fönster. Du kan också välja vilket avstånd du önskar mellan lamellerna. Träpersienner har lång livslängd och är enkla att rengöra och ta hand om.

Skapa en härlig och ombonad känsla i rummet med nya träpersienner och få ett snyggt sol- och insynsskydd. Markisservice Kalmar erbjuder måttanpassade träpersienner av hög kvalitet till riktigt bra priser. Vi tillverkar och anpassar träpersienner som passar perfekt till ditt hem eller kontor! Vi kommer gärna ut och besöker dig om du bor eller arbetar i närheten av Kalmar. Då kan vi ge förslag på sol- och insynsskydd som bäst passar hemma hos dig. 

Markiser och persienner

Markiser och persienner är endast ett par varianter av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd till en uteplats, uteservering, hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

Kontakta oss på Markservice Kalmar så tar vi fram förslag på träpersienner som passar just dig. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd