Terassmarkis till stugan på Öland?

 

Markservice Kalmar säljer och monterar terassmarkiser i Kalmar samt på Öland. Det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning. Söker du solskydd till en uteplats eller uteservering? Vi på Markservice Kalmar hjälper dig hitta rätt markis som passar just dig eller ditt företag.

Våra terassmarkiser

Våra terassmarkiser finns i olika modeller. Markiserna tillverkas i olika färger och varianter. Du väljer själv om du vill reglera din markis manuellt med vev eller om du hellre vill kunna reglera den med hjälp av en motor. För att skydda din markis finns även passande aluminiumtak och gavlar som tillval. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland gör vi ett besök och skräddarsyr ett förslag som passar just din terrass.

 

Så här går det till

 

Kontakt

När du kontaktat oss skräddarsyr vi ett upplägg med en terassmarkis som passar just ditt hus eller ditt kontor. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi hembesök där vi tittar på ett upplägg som passar just din terrass.

Våra terassmarkiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av terassmarkiser nära till hands!

Montering

Vi monterar terassmarkiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Markservice Kalmar

Markservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

 

Kort om oss

  • Mångårig erfarenhet inom markinstallation.
  • Höga ambitioner kring att få nöjda kunder.
  • Egen tillverkning av produkter.
  • Vi förser Kalmar med omnejd med markiser av hög kvalitet.

 

Kontakta oss på Markservice Kalmar så tar vi fram förslag på en terassmarkis som passar just dig. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!