Terrassmarkis

Terassmarkis till stugan på Öland?

Markservice Kalmar säljer och monterar terassmarkiser i Kalmar samt på Öland. Det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning. Söker du solskydd till en uteplats eller uteservering? Vi på Markservice Kalmar hjälper dig hitta rätt markis som passar just dig eller ditt företag.

Våra terassmarkiser finns i olika modeller. Markiserna tillverkas i olika färger och varianter. Du väljer själv om du vill reglera din markis manuellt med vev eller om du hellre vill kunna reglera den med hjälp av en motor. För att skydda din markis finns även passande aluminiumtak och gavlar som tillval. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland gör vi ett besök och skräddarsyr ett förslag som passar just din terrass.

Tillverkning och montering av terassmarkiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Bor du i Kalmar eller på Öland finns både tillverkning och montering av terassmarkiser nära till hands.

Kontakta oss så tar vi fram förslag på en terassmarkis som passar just dig. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gladeligen på dina frågor!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd