Facette

 

Markisservice Kalmar säljer och monterar facette i Kalmar med omnejd. Söker du facette till huset på Öland? Då har du hamnat helt rätt!
Facette

Facette är en helt ny variant av solavskärmning som består av två lager genomskinligt, randigt väv. När tygerna är placerade framför varandra ger de en solavskärmning. Gardinen passar i alla rum och är ett bra val om du vill passa insynen. Söker du en facette och bor i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Facette finns i flera olika modeller och färger. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Facette är endast en variant av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Så här går det till

 

Kontakt

Efter du kontaktat oss skräddarsyr vi ett upplägg med en facette som passar just ditt hus eller kontor. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi ett besök där vi tittar på ett upplägg som passar just din lokal.

Tillverkning av facette

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av facette nära till hands!

Montering

Vi monterar facette både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Markisservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

 

Kort om oss

  • Mångårig erfarenhet inom markinstallation.
  • Höga ambitioner kring att få nöjda kunder.
  • Egen tillverkning av produkter.
  • Vi förser Kalmar med omnejd med markiser av hög kvalitet.

 

Kontakta oss på Markisservice Kalmar så tar vi fram förslag på en facette som passar just din lokal. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!