Facette

Bor du i Kalmar och söker Facette till ett unikt fönster?

Markisservice Kalmar säljer och monterar facette i Kalmar med omnejd. Söker du facette till huset på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Facette är en helt ny variant av solavskärmning som består av två lager genomskinligt, randigt väv. När tygerna är placerade framför varandra ger de en solavskärmning. Gardinen passar i alla rum och är ett bra val om du vill passa insynen. Söker du en facette och bor i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Facette finns i flera olika modeller och färger. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Facette är endast en variant av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

Tillverkning av facette

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av facette nära till hands!

Kontakta oss på Markisservice Kalmar så tar vi fram förslag på en facette som passar just din lokal. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd