Om oss

Om oss

Vilka vi är

Vi säljer och monterar det mesta inom solskydd. Både för privat och företag såväl interiört som exteriört. Allt vi säljer tillverkas efter dina önskemål och mått. Vi säljer och monterar det mesta inom solskydd. Både för privat och företag såväl interiört som exteriört. Allt vi säljer tillverkas efter dina önskemål och mått.

losningar

Smarta lösningar

 

Vi har smarta lösningar för allt. Alla våra produkter såsom persienner, markiser och gardiner m.fl. skräddarsys. Detta för att passa alla olika typer av dörrar och fönster oavsett storlek och form. Önskar du kunna fjärrstyra och tidsinställa dina produkter finns det lösningar även på det. Vi anpassar helt enkelt produkterna efter våra kunders önskemål i största mån.

Är du intresserad av att veta mer om våra smarta lösningar eller om du kanske till och med vill ta dig en titt på dem. Då är du varmt välkommen att komntakta oss så kan vi boka in ett rådgivningstillfälle i vårt trevliga Showroom.

Våra leverantörer

Hos oss finner ni markiser, persienner och gardiner precis efter önskemål. Vi kan ta fram mer eller mindre alla sorters lösningar. Våra produkter är av högsta kvalitet och kommer från marknadsleande tillverkare.

Genom valet av stabila och etablerade leverantörer kan vi garantera en god service under produktens livslängd. Detta innebär generösa garantier och tillgång till reservdelar. Ett gott samarbete med våra leverabnrtörer gör också att vi kan ligga i framkant när det gäller ny teknik och innovation inom branschen.

Nedan finner ni ett urval av våra samarbetspartners och leverantörer.

logo
logo
logo
logo dickson
logo fonstermiljo
logo jarisafe
logo luxaflex
somfy logo
warema logo
zabra logo
logo lunex

Boka ditt kostnadsfria hembesök