Aluminiumpersienner

Söker du efter aluminiumpersienner?

Måttanpassade persienner i aluminium är ett hållbart, funktionellt och snyggt alternativ till dig som söker sol- och insynsskydd till dina fönster. Aluminiumpersienner fungerar som en effektiv solavskärmning och du kan själv, genom att vinkla på lamellerna, reglera hur mycket ljus du önskar i rummet. En varm och solig dag kan också persiennen hjälpa till att sänka temperaturen och ge en behaglig inomhusmiljö. Persienner i aluminium är dessutom en snygg och stilren inredningsdetalj som passar lika bra i ett kök eller ett badrum som i ett vardagsrum eller i ett uterum.

Aluminiumpersienner kommer i olika modeller, nyanser och storlekar samt med olika avstånd mellan lamellerna. De är mycket tåliga och dessutom väldigt lättskötta. Du tvättar enkelt rent dem med lite vatten och ett milt rengöringsmedel. Beroende på hur ditt fönster är konstruerat kan du hänga aluminiumpersiennen antingen frihängande på fönstrets insida eller mellan glasen i fönstret. Monteras persiennen mellan glasen skyddas de bättre mot damm, husdjur och lekande och nyfikna barn. När du beställer persienner i aluminium från Markisservice Kalmar får du persienner av hög kvalitet och med en genomtänkt design in i minsta lilla detalj. Vi anpassar naturligtvis längd och bredd på persiennen efter dina fönster.

Markisservice Kalmar besöker gärna dig eller din arbetsplats i Kalmar eller på Öland för att hitta den persiennlösning som passar dig bäst. Vi tillverkar och monterar sol- och insynsskydd till bland annat privata bostäder, arbetsplatser, offentliga byggnader och uteserveringar. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd