Aluminiumpersienner

 

Markisservice Kalmar säljer och monterar aluminiumpersienner i Kalmar med omnejd. Söker du solavskärmning till sommarhuset på Öland eller företaget? Då har du hamnat helt rätt!

Skräddarsydda aluminiumpersienner
Aluminiumpersienner finns i olika modeller med olika avstånd mellan lamellerna. Persiennerna tillverkas i olika färger och varianter. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Markiser och persienner är endast ett par varianter av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd till en uteplats, uteservering, hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Så här går det till:

 

Kontakt

Efter du kontaktat oss skräddarsyr vi ett upplägg med aluminiumpersienner som passar just ditt hus eller kontor. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi ett besök där vi tittar på ett upplägg som passar just din lokal.

Tillverkning av aluminiumpersienner

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av aluminiumpersienner nära till hands!

Montering

Vi monterar aluminiumpersienner både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Markisservice Kalmar

Markisservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

 

Kort om oss

  • Mångårig erfarenhet inom markinstallation.
  • Höga ambitioner kring att få nöjda kunder.
  • Egen tillverkning av produkter.
  • Vi förser Kalmar med omnejd medmarkiser av hög kvalitet.

 

Kontakta oss på Markisservice Kalmar så tar vi fram förslag på aluminiumpersienner som passar just dig. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!
Kontaktuppgifter