50 mm interiör-persienner

Bor du i Kalmar och söker efter interiör-persienner 50 mm?

Interiör-persienner är praktiska och estetiska på samma gång. Att de heter 50 mm beror helt enkelt på att lamellerna är 50 mm breda. De skänker god skugga inomhus under varma och soliga dagar och fungerar som ett effektivt insynsskydd samtidigt som de blir en snygg inredningsdetalj i rummet. Den enkla och smarta konstruktionen på persiennen ger dig en produkt som är enkel att rengöra och som har en lång livslängd.

Interiör-persienner finns i flera olika modeller och storlekar. Här på Markisservice Kalmar anpassar vi persiennen efter dina önskemål och behov. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd