Mellanglaspersienner

Bor du i Kalmar och söker mellanglaspersienner?

En mellanglaspersienn monteras mellan glasen i ett två- eller treglasfönster. Genom att reglera lamellerna i persiennen får du ett effektivt sol- och insynsskydd. En stor fördel med mellanglaspersienner är att de just sitter mellan fönsterrutorna och därför inte är i vägen för krukväxter och lampor som du vill placera på fönsterbrädan. En annan fördel är att de skyddas från damm, smuts, barn och husdjur och får på så sätt en mycket god hållbarhet och lång livslängd.

Mellanglaspersienner finns i olika bredder, längder och färger. Välkommen att kontakta Markisservice Kalmar om du vill beställa en måttanpassad mellanglaspersienn i god kvalitet och snygg design!

 

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd