Silhouette

Bor du i Kalmar och söker Silhouette-gardiner?

Silhouette-gardinen består av två tunna vävar med flera vågräta tyglameller fastsatta mellan sig. Man kan enkelt beskriva en silhouette som en kombination mellan en rullgardin och en persienn. Gardinens lätta och fina textil och goda avskärmningsförmåga påminner om en rullgardin men eftersom silhouette-gardinen är transparent kan du se ut även om gardinen är neddragen. När gardinen är neddragen blir den också ett effektivt insynsskydd. Genom att vinkla lamellerna, precis som på en persienn, kan du dämpa det skarpa solljuset och få ett stämningsfullt och naturligt dagsljus i rummet. De tygklädda horisontellt placerade lamellerna sprider ett jämnt och behagligt ljus. Du kan så klart även välja att öppna gardinen helt och njuta av utsikten. 

Silhouette-gardinen ger ett elegant och exklusivt intryck och passar perfekt både i ett klassiskt hem och i ett hem med en mer modern inredningsstil. Silhouette passar även bra att hänga upp på arbetsplatser och på kontor. På Markisservice Kalmar erbjuder vi ett brett sortiment av silhouette-gardiner i olika storlekar och vackra färger så att du enkelt kan matcha gardinen med inredningen i rummet – med en silhouette-gardin behöver du aldrig kompromissa mellan form och funktion. Välkommen att kontakta oss när du önskar beställa en silhouette-gardin i hög kvalitet som ger dig möjlighet att styra insyn, utsikt och ljusinsläpp i rummet!

Tillverkning av silhouettegardiner

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av silhouette-gardiner nära till hands!

Kontakta oss på Markservice Kalmar så tar vi fram förslag på en silhouettegardin som passar just dig.

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd