Plisségardiner

Bor du i Kalmar och söker plisségardiner till ett unikt fönster?

Markservice Kalmar säljer och monterar plisségardiner i Kalmar med omnejd. Söker du plisségardiner till huset på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Plisségardiner är ett elegant val som passar alla former och fönster. Vad passar din inredning – en klassisk elegant eller kanske en modern? Det unika med plisségardiner är att de passar alla former av fönster, både runda och lutande. Du kan välja att öppna gardinen uppifrån eller nerifrån vilket gör att du själv väljer hur avskilt du vill ha ditt fönster. Söker du plisségardiner och bor i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Plisségardiner finns i flera olika modeller, färger och mönster. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Plisségardin är endast en variant av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd till en uteplats, uteservering, hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

Tillverkning av plisségardiner

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av plisségardiner nära till hands!

Kontakta oss på Markservice Kalmar så tar vi fram förslag på en plisségardin passar just dig.

Så här går det till

(01) Kontakt

När du kontaktar oss skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ditt hus eller ditt kontor oavsett om du önskar persienner eller markiser. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi gladeligen ett hembesök där vi tillsammans kommer fram till en smart och optimal lösning.

(02) Våra markiser

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du kanske ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av både persienner och markiser nära till hands!

(03) Montering

Vi monterar persienner och markiser både i Kalmar och på Öland direkt utifrån dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!

Mångårig erfarenhet

Höga ambitioner & nöjda kunder

Egen tillverkning av produkter

Förser Kalmar med omnejd