Bor du i Kalmar och söker plisségardiner till ett unikt fönster?

 

Markservice Kalmar säljer och monterar plisségardiner i Kalmar med omnejd. Söker du plisségardiner till huset på Öland? Då har du hamnat helt rätt!

Plisségardiner är ett elegant val som passar alla former och fönster. Vad passar din inredning – en klassisk elegant eller kanske en modern? Det unika med plisségardiner är att de passar alla former av fönster, både runda och lutande. Du kan välja att öppna gardinen uppifrån eller nerifrån vilket gör att du själv väljer hur avskilt du vill ha ditt fönster. Söker du plisségardiner och bor i Kalmar eller på Öland? Då kan vi hjälpa dig!

Plisségardiner finns i flera olika modeller, färger och mönster. Befinner du dig nära Kalmar eller Öland besöker vi dig och skräddarsyr ett förslag som passar just ditt hem eller kontor.

Plisségardin är endast en variant av solskydd, det finns många olika sätt att skräddarsy din solavskärmning för att tillgodose dina önskemål. Söker du solskydd till en uteplats, uteservering, hemma eller på kontoret? Vi hjälper dig med rätt lösning!

 

Så här går det till

 

Kontakt

Efter du kontaktat oss skräddarsyr vi ett upplägg med en plisségardin som passar just ditt hus eller kontor. Är din placering i Kalmar eller på Öland gör vi ett besök där vi tittar på ett upplägg som passar just din lokal.

Tillverkning av plisségardiner

Vi tillverkar det mesta av våra produkter själva, vilket gör att vi alltid står till hands med service och reservdelar. Har du ett sommarhus på Öland eller i Kalmar? Då finns vår tillverkning av plisségardiner nära till hands!

Montering

Vi monterar plisségardiner både i Kalmar och på Öland direkt utifrån kundens önskemål.

Markservice Kalmar

Markservice i Kalmar säljer och monterar det mesta inom solskydd både för privatpersoner samt företag.

 

Kort om oss

  • Mångårig erfarenhet inom markinstallation.
  • Höga ambitioner kring att få nöjda kunder.
  • Egen tillverkning av produkter.
  • Vi förser Kalmar med omnejd med markiser av hög kvalitet.

 

Kontakta oss på Markservice Kalmar så tar vi fram förslag på en plisségardin passar just dig. Finns du i Kalmar eller på Öland besöker vi dig gärna för att skräddarsy en lösning. Kontakta oss så hjälper vi dig och svarar gärna på dina frågor!